Κανόνες Χρήσης

(1)Τα κείμενα πρέπει να είναι κόσμια, επιλέγοντας προσεκτικά τις λέξεις που χρησιμοποιούνται, δεν επιτρέπονται οι βρισιές και η ανάρτηση  άσεμνου υλικού.

(2) Πρέπει να τεκμηριώνονται, όσο γίνεται καλύτερα οι θέσεις του  χρήστη ώστε να είναι σαφείς και κατανοητές και να μην προκαλείται αδιέξοδο στις συζητήσεις.

(3) Απαγορεύεται η αποστολή μηνυμάτων που περιέχουν προσβλητικό περιεχόμενο, θίγοντας και προκαλώντας τους υπόλοιπους χρήστες.

(4) Oι χρήστες, έχουν την δυνατότητα να αναρτήσουν οποιοδήποτε σχόλιο είτε στα Ελληνικά, είτε χρησιμοποιώντας greekenglisi

(5) Δεν πρέπει να χρησιμοποιείται για τη δημοσίευση περιεχομένου δυσφημιστικού ή προσβλητικού για μαθητές, διδάσκοντες και τα λοιπά μέλη του σχολείου. Δεν πρέπει να ανταλλάσσεται υλικό που ωθεί σε πράξεις παράνομες/απρεπείς, π.χ, παραβιάσεις δικαιωμάτων πνευματικής ιδιοκτησίας, διαρροής προσωπικών δεδομένων, κλπ.

(6)Η χρήση του ιστολογίου, είναι απαραίτητο να πραγματοποιείται με την παρουσία γονέα .

(7)Aπαγορεύεται ρητά η πώληση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά όλων όσων υπάρχουν στον ιστοχώρο αυτό (γραφικά, λογότυπα, κείμενα, φωτογραφίες κλπ). Η πλοήγηση ή η χρησιμοποίηση του ιστοτόπου δεν συνεπάγεται την απόκτηση κανενός δικαιώματος για οποιοδήποτε υλικό περιλαμβάνεται σε αυτή ανεξάρτητα από το αν αποτελεί ιδιοκτησία των δημιουργών της ιστοσελίδας ή και τρίτων.

(8) Αν κάποιος δεν επιθυμεί να υπάρχει σύνδεσμος προς την ιστοσελίδα του ή προς το πνευματικό του δημιούργημα, να επικοινωνήσει, για imagesνα διαγραφεί.

Advertisements
Σχολιάστε

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s