Ζουν στο δάσος

Φύλλα Εργασίας για τα παιδιά της προσχολικής ηλικίας.Μέσα από την σωστή χρησιμοποίηση τα φύλλα εργασίας ενισχύουν τον εκπαιδευτικό άλλα και τους μαθητές να δουν την κατανόησαν μέσα από το μάθημα.Ο εκπαιδευτικός, έχει την δυνατότητα, να δει αν επιτεύχθηκαν οι στόχοι του, σχετικά με το τι επιδίωκε να μεταλαμπαδεύσει στους μαθητές, να δει αν υπάρχουν κενά ή κάτι το οποίο δεν έγινε κατανοητό από μεριάς των μαθητών. Οι μαθητές, έχουν την ευκαιρία να ελέξουν τι έμαθαν, σε ποια επίπεδα βρίσκονται και να υπάρχει κάτι το οποίο τους δυσκολεύει.

Φύλλο εργασίας 3:  Ζώα του δάσους

Φύλλα εργασίας σχετικά με τα ζώα του δάσους για το νηπιαγωγείο. Περιλαμβάνουν  μαθηματικά και γράμματα  για κατανόηση του θέματος.

Μπορούμε να τα χρησιμοποιήσουμε και κατά τη διάρκεια που ασχολούμαστε με το θέμα, αλλά και στο τέλος σαν ανατροφοδότηση για να δούμε τι γνωρίζουν τα παιδιά.

Φυλλα εργασίας για τα ζωα του δάσους-νηπιαγωγείο Φυλλα εργασίας για τα ζωα του δάσους-νηπιαγωγείο Φυλλα εργασίας για τα ζωα του δάσους-νηπιαγωγείο Φυλλα εργασίας για τα ζωα του δάσους-νηπιαγωγείο

Πηγές :
http://www.kindykids.gr/worksheets/animals/461-fylla-ergasias-zwa-dasous.html

Advertisements
Σχολιάστε

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s